Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram вирішили провести марафон номінацій в 11 сезоні, щоб нагадати глядачам про найяскравіших учасниць. Так, найпримхливішою учасницею "Холостяка" заслужено стала модель Лола Лавинецька, яка відмовилася від троянди Заливака через свою подругу.

"Скучили за Лолою?" - запитали у глядачів.

До речі, українці досить тепло відгукуються про дівчину, багатьом вона сподобалася за щирі емоції та реакції.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Давайте на Холостячку її 😂😂😂 повеселимося", "Спочатку здалася примхливою дитиною, переглянувши її інтерв'ю - виявилося цікава дівчина, харизматична, запам'яталася 😍", "Наша Лола 😍❤️❤️❤️ ️ Як же вона мені подобається)))) баба вогонь", "Принадність дівчинка! 🌸💝 Цікава натура, зовнішність чудова, харизма, ніякої фальші - яка є, такою себе і транслює, ні під кого не підлаштовується, хоча капризуля))) але красивим дівчаткам можна!" - пишуть коментаторы.

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливака через захоплення їжею: "І це все йому".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан розкрила секрет ідеальної фігури: "На дієтах не сиділа".