У Білому домі оголосили, коли Байден зустрінеться з Зеленським

У Білому домі оголосили, коли Байден зустрінеться з Зеленським

Пресслужба американського лідера офіційно озвучила дату зустрічі

У Білому домі оголосили, коли Байден зустрінеться з Зеленським
фото Pixaby

Адміністрація президента США Джо Байдена чекає в Білому домі з візитом свого українського колегу Володимира Зеленського 30 серпня.

Про це йдеться в прес-релізі, оприлюдненомуна сайті Білого дому.

«Президент Байден з нетерпінням чекає можливості вітати президента України Володимира Зеленського в Білому домі 30 серпня 2021 року», – вказано в заяві за підписом прес-секретаря Білого дому Джен Псакі.

«Цей візит підтвердить непохитну підтримку США суверенітету і територіальній цілісності України перед обличчям триваючої агресії Росії на Донбасі і в Криму, нашу тісну співпрацю в галузі енергетичної безпеки і нашу підтримку зусиль президента Зеленського у боротьбі з корупцією та в реалізації програми реформ, заснованої на наших спільних демократичних цінностях», – наголошується в повідомленні.

Між тим стало відомо, що США й Німеччина уклали угоду щодо «Північного потоку 2». Головне – угода передбачає, що Берлін буде добиватися продовження на 10 років транзитного договору на поставки російського газу через Україну.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло