fbpx

Тягнеш величезні сумки з магазину, що руки відвалюються, а чоловік каже: “Ну треба було тоді 2 рази в магазин сходити і принести по маленькому пакету”. Зараз ми накопичуємо гроші на початковий внесок в іпотеку і вирішили відкладати повністю його зарплату, а жити на мою. Якщо йому щось потрібно, Діма знає, що є заначка і можна все собі дозволити, тільки буквально за останній тиждень витратив близько 17 тисяч, просто на непотріб якийсь

Ми з чоловіком Дмитром в шлюбі два роки, до цього жили 2 роки разом. У нас класична середньостатистична сім’я, де у жінки купа обов’язків, а у чоловіка обов’язок – це тільки його робота.

Раніше було простіше, Дмитро багато працював і майже не бував удома, а я працювала мало і майже весь час була вдома, від нудьги займаючись домашніми справами. Зараз картина стала наочніше, коли чоловік поміняв роботу і став вільнішим, а я стала працювати і отримувати нарівні з ним.

Тільки ось обов’язки залишилися всі ті ж. Мене це страшенно не влаштовує, вважаю, що чоловік поводиться як несамостійа дитина. Коли тягнеш величезні сумки з магазину, що руки відвалюються, а чоловік каже: “Ну треба було тоді 2 рази в магазин сходити і принести по маленькому пакету”.

На всі прохання, то колись, то забув, то не встиг і т.д. Зробити собі чай, яєчню елементарно – це з області фантастики.

Зараз ми накопичуємо гроші на початковий внесок в іпотеку і вирішили відкладати повністю його зарплату, а жити на мою. Так чоловік цього не розуміє, якщо йому щось потрібно, він знає, що є заначка і можна все собі дозволити, тільки буквально за останній тиждень витратив близько 17 тисяч, просто на непотріб якийсь.

Мені набридло бути йому мамкою, але по-іншому я не знаю, як бути, якщо я не буду брати все в свої руки, то ми просто вкриємося пилом, а на квартиру не назбираємо ніколи в житті.

Коли скаржуся батькам або подругам, мені відповідають, що вся країна так живе і нічого. Чи є шанс змінити чоловіка або залишається один варіант: або приймати все, або йти?

Хочу сказати, що в його родині те ж саме все, мама носиться за татом і виконує всі його накази. Переживаю, що якщо я народжу дитину, то у мене їх стане 2 і я не впораюся, а хочеться бути просто дружиною, мати можливість покластися на свого чоловіка, а не витирати йому мякеньке місце…

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено

Фото ілюстративне, з вільних джерел, pexels

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page