Тенісистка Світоліна розповіла, як справляється зі спекою в Токіо

Українка Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над Камілою Джорджі (6:4, 6:4) і вихід в півфінал Олімпіади

Владислав Печерний
Журналіст відділу Depo.Сектор

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на "Великий теніс України".

Світоліна виконує відновлювальні процедури.

"Після перемоги відчуваю дивовижні емоції. Рада, що змогла впоратися сьогодні, адже вчора був дуже складний матч, довелося витратити багато енергії протягом останніх трьох матчів.

Я вдячна нашій команді, яка наполегливо працювала, щоб допомогти мені відновитися і підійти до цієї зустрічі в хорошій формі. Я знала, що Джорджі – складна суперниця. Він може досить гостро грати, тому потрібно бути фізично підготовленої. Щаслива, що змогла відновити сили. Незважаючи на деякі свої помилки, я все ж досить впевнено грала сьогодні. Це принесло результат.

Умови сьогодні були дійсно важкими. Не стільки жарко, скільки душно, дуже складно дихати. Сьогодні була дуже висока вологість, тому здавалося, що взагалі неможливо було дихати.

Мій матч склався досить добре. І з її, і з мого боку була агресивна гра, тому довгих розіграшів і не було, так що мені пощастило в цьому сенсі закінчити матч в двох сетах.

Навіть в 9 ранку на розминці вранці теж було неприємно. Ти стоїш 2 хвилини на корті і ти вже повністю мокрий. Потрібно з цим справлятися і намагатися якось полегшувати собі життя.

Я намагаюся багато пити, робити відновлювальні процедури, завжди бути готовою до цих умов", — сказала Світоліна.

Півфінальний матч пройде 29 липня.

Нагадаємо, що Еліна стала першою представницею України, яка зіграє в півфіналі одиночного розряду Олімпіади. Також матч проти Джорджі став першим в Токіо, в якому Еліна перемогла в двох сетах.

 

Читайте також: Визначилися всі півфіналісти олімпійського тенісного турніру: Експерти ставлять на Світоліну

Олімпіада

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme