Рівненські спортсмени здобули чергові нагороди. Щоправда цього разу не на Олімпійських іграх у Токіо, а на чемпіонаті України з пляжного гандболу серед юнаків. У місті Скадовськ, де і проходили змагання наші гандболісти вибороли срібні медалі, пропустивши вперед лише своїх однолітків з Чорноморська. Сьогодні юні спортсмени повернулися до Рівного. Зустрічав їх і наш Павло Невесенко.

Зі святковими кульками, квітами та солодащами біля перону залізничного вокзалу зустрічають своїх дітей-гандболістів їх батьки. Дуже задоволені, що хлопці показали такий достойний результат на всеукраїнському рівні.

На чемпіонаті України з пляжного гандболу наші хлопці зіграли шість ігор з командами із Харкова, Южного, Чорноморська, Одеси. Поступилися у фіналі лише колективу Чорноморськ 1.

І батьки поспішають зустрічати своїх чемпіонів.

Наставниця Збірної команди Рівненської області Алла Шулепа-Пастушок задоволена виступом своїх підопічних. Розповідає, що команди з південних регіонів мають кращу базу для підготовки гри у пляжний гандбол. Наші ж юнаки здобули гарний результат завдяки бажанню та вольовим якостям.

10 річного Даниїла Катеринчика визнали найкращим захисником чемпіонату. Хлопець три роки займається гандболом. Розповідає на чемпіонаті було грати не просто. Згадує і ігри з принциповим суперником Чорноморськ 1.

Наразі наші гандболісти відпочиватимуть до 15 серпня. Потому команда збереться на тренування, абі підготуватись до нових стартів та перемог.

Читайте також: На Рівненщині створять два навчально-практичні центри за перспективними професіями