Екскерівник карного розшуку Волині отримав 9,5 року тюрми за смертельну ДТП

Екскерівник карного розшуку Волині отримав 9,5 року тюрми за смертельну ДТП
Фото / Суспільне

Суд виніс вирок колишньому правоохоронцю, який сів за кермо п’яним і убив двох людей

Суд засудив до 9,5 років тюрми ексочільника карного розшуку Волині Геннадія Єпіфановича. Справа стосувалась аварії, в якій загинуло двоє людей. Про це пише «Суспільне».

Вирок винесли в Ківерцівському районному суді 4 серпня. Також суд зобов'язав його сплатити шкоду родині таксиста та судові витрати.

Колишнього очільника карного розшуку Волині Геннадія Єпіфановича судили за смертельну аварію, у якій 2019 року загинули 44-річний водій таксі та його 33-річна пасажирка. Донька пасажирки потрапила у реанімацію. Водія засудили до 9,5 років тюрми та заборонили три роки керувати автомобілем.

«Суд повністю задовольнив вимогу родини таксиста, який загинув в аварії – стягнути моральну та матеріальну шкоду у розмірі 600 тисяч гривень та судові витрати», – мовиться у повідомленні.

Родина загиблої жінки не подавала цивільного позову щодо компенсації шкоди. Під час останнього слова у суді Геннадій Єпіфанович заявив, що погодиться з вироком Ківерцівського районного суду, проте його права були порушені. Тому він буде подавати апеляцію.

Нагадаємо, аварія трапилась 21 лютого 2019 року на дорозі Луцьк – Маневичі. Водій Mercedes зіткнувся з Chevrolet Aveo. Водій останнього загинув, як і його пасажирка. Виявилось, що це таксист Олег Мирошников та його 32-річна пасажирка Софія Швець. Її дев'ятирічна річна донька потрапила до реанімації.

Згодом виявилось, що водій Mercedes, ексочільник карного розшуку Волині Геннадій Єпіфанович був напідпитку. Його затримали на місці аварії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: