Волинь Новини

Ківерцівську міську раду можуть «переселити» у музичну школу, – мер

Працівникам Ківерцівської міської ради бракує місця у кабінетах будівлі мерії, і вони змушені працювати по всьому місту. Один з варіантів вирішення цієї проблеми – «переселити» міську раду у приміщення музичної школи.

Про це розповів очільник Ківерцівської громади Олександр Ковальчук у програмі «Актуально» на 12 каналі 3 серпня.

«На жаль, нам ні адміністрація, ні райрада не залишили ніяких приміщень, де можна було б розмістити свої структурні підрозділи. Дуже довго ми вели перемовини з Луцькою РДА, хоча є розпорядження голови ОДА Юрія Погуляйка передати нам колишнє приміщення адміністрації, але Луцька РДА нам її не передає. І машини вони позабирали собі. Тобто нам не залишили в місті Ківерці нічого», – розповів керівник громади.

За його словами, зараз у штаті міськради 79 працівників, і всі вони «розкидані» по місту. В одному кабінеті, каже, сидить по 5-7 людей.

«Одні працюють за кілометр від міськради, інші за 500 метрів, є взагалі 3 км. Зібрати оперативну нараду майже нереально. Ми думаємо, як вийти з цієї ситуації, щоб усіх вмістити в одному приміщенні», – зазначив Олександр Ковальчук.

Є два варіанти вирішення цієї проблеми, стверджує він. Це – будівництво нового приміщення або «переїзд» міськради у будівлю музичної школи.

«Є на території нашої громади музична школа… Це типове адміністративне приміщення в центрі міста, з хорошим доїздом. Ми розглядаємо цю будівлю, щоб тули переїхала міська рада. Але це не остаточне рішення. Ми все ж шукаємо шляхи, щоб нам передали будівлю адміністрації», – наголошує міський голова.

Якщо міській раді доведеться переселятися у приміщення музичної школи, каже він, то у нинішнє приміщення міськради переїде відділ освіти, а музину школу розмістять там, де зараз відділ освіти.

Leave a Comment