Новий погляд на весільну моду в колекції Nadya Dzyak
Дебютна весільна лінійка бренду.

Український бренд Nadya Dzyak представив свою першу весільну колекцію.
 У ній поєднуються впізнавані моделі з класичної прозорої лінійки Nadya Dzyak Classic та силуети з останніх сезонних колекцій бренду.

Туди ввійшли прозорі сукні з органзи з плісированими воланами, блузи та мідісукні з ажурними лазерними перфораціями, брючні костюми й топи, прикрашені флористичним декором ручної роботи.

У палітрі лінійки поєднуються ніжні відтінки слонової кістки, вершкового та традиційного білого кольорів, а також різні фактури — прозора органза та жаккард.


Унікальність і різноманітність виробів колекції дозволять кожній дівчині знайти свій образ, що відповідає її настрою та естетиці. Наречена може вибрати як зручний брючний костюм, у котрому танцюватиме до світанку, так і провокативну чуттєву мінісукню для невеликої весільної церемонії, або ж романтичну прозору сукню з воланами — візитівку бренду — для більш традиційного заходу.

«У колекції втілилася квінтесенція філософії бренду — глибока повага до жінки й родини. Любов, вірність, взаємопідтримка — вони проходять червоною лінією через усю колекцію Nadya Dzyak Bridal, усі ці сімейні цінності ніколи не вийдуть із 
моди. Не важливо яка ти — екстравагантна або вишукана… весілля для нас це про щирі взаємовідносини, тому колекція створена з увагою і захопленням до різних наречених», — зазначає Надя Дзяк.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: