Поділитись:

Посперечалися: на Волині дружина штрикнула ножем чоловіка (відео)

Четвер, 05 серпня 2021, 11:16
Посперечалися: на Волині дружина штрикнула ножем чоловіка (відео)

фото ілюстративне

Суперечка між подружжям закінчилася тяжкими тілесними ушкодженнями – чоловік із ножовим пораненням опинився в лікарні.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 4 серпня, до Камінь-Каширського районного відділу поліції надійшло повідомлення з Маневицької ЦРЛ про госпіталізацію чоловіка із пораненням черевної порожнини.

Поліцейські встановили причетність до скоєння тяжких тілесних ушкоджень дружини потерпілого.   

Правоохоронці з’ясували, що у селі Велика Ведмежа між подружжям виникла суперечка. Внаслідок конфлікту 36-жінка нанесла ножове поранення своєму 35-річному чоловіку. Потерпілого із тілесними ушкодженнями доправили в лікарню.

Правоохоронці вилучили речові докази по справі.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення підозри жінці. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо: нещодавно у селі Любохини Ковельського району під час конфлікту зі штовханиною 37-річна жінка нанесла декілька ножових поранень своєму 51-річному сусіду. Одне з них виявилось проникаючим Чоловіка госпіталізували у хірургічне відділення Старовижівської районної лікарні, нині загрози його життю немає. З місця події вилучили знаряддя злочину. Тоді також про конфлікт між сусідами в поліцію повідомили медики, які надавали допомогу потерпілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
28 березня 2024
26 березня 2024
20 березня 2024
14 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
11 березня 2024