"Легенда про Зеленого лицаря": в Мережі поділилися кадрами фентезі

"Легенда про Зеленого лицаря": в Мережі поділилися кадрами фентезі
Фото: кадр з фільлму

У Мережі опублікували фрагмент фентезі “Легенда про Зеленого лицаря” (мовою оригіналу) з лауреатом премії BAFTA Девом Пателем і лауреаткою премії “Оскар” Алісією Вікандер.

Фрагмент під назвою “Christ is Born” — одна з перших сцен фільму. Племінника короля Артура, молодого Гавейна (Дев Патель), різдвяним ранком будить його подруга Ессель (Алісія Вікандер) в злачному місці, в якому не пристало ночувати одному зі  спадкоємців престолу. У фрагменті Гавейна також запитують: чи став він уже лицарем, на що племінник старіючого короля відповідає, що у нього ще є час.

Фото: кадр з фільму

Крім того, цей фрагмент дозволяє вперше побачити Алісію Вікандер в образі простолюдинки Ессель, коханої Гавейна. На раніше опублікованих кадрах вона поставала лише в образі загадкової Леді. Як відомо, режисер “Легенди про Зеленого лицаря”, Девід Лоурі  прописав відразу дві жіночі ролі у фільмі спеціально для Алісії Вікандер.

Фото: кадр з фільму

Нагадуємо, що фентезі “Легенда про Зеленого лицаря” розповідає про сера Гавейна, який приймає виклик застрашливого Зеленого лицаря про турнір і відправляється в небезпечну та повну спокус пригоду, щоб відстояти свою честь та місце біля престолу.

Фото: кадр з фільму

Українська прем’єра “Легенди про Зеленого лицаря” запланована на 26 серпня.

Приєднуйтесь до нашого каналу в TikTok. Слідкуйте за новинами в TelegramInstagram та Facebook. 

Оставьте комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *