Поділитись:

Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)

Четвер, 05 серпня 2021, 14:40
Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)

Півсотні резервістів з Волині відправилися на зборову підготовку у Черкаську область.

Про це повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

У середу, 4 серпня, в управлінні 6-го прикордонного Волинського загону відбувся прийом військовозобов’язаних. Більшість з них уже мають бойовий досвід, оскільки проходили службу в лавах прикордонників та захищали територіальну цілісність України в зоні АТО/ООС.

П'ятдесят резервістів оперативного резерву першої черги (ОР-1) Держприкордонслужби забезпечили речовим майном та відправили у Головний центр підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота, що на Черкащині.

Там  учасники зборової підготовки протягом двох тижнів будуть набувати та удосконалювати практичні навички, необхідні для виконання службових завдань: вивчатимуть загальну тактику, вогневу підготовку, прийоми тактичної медицини та особистої безпеки. 

Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)Волинських резервістів відправили на збори до Черкащини (фото)

Нагадаємо, нещодавно спецпризначенці СБУ знешкодили умовну «диверсійну групу», котра, за легендою, планувала здійснити терористичні акти у місті Луцьку та на військовому аеродромі. Навчання тривали три дні в умовах максимально наближених до реальних.

За легендою тренувань, група «диверсантів» прибула в Луцьк для здійснення «підривів» на об’єктах критичної інфраструктури та «Укроборонпрому», а також складів боєприпасів на військовому аеродромі. Для виконання завдань зловмисники облаштували на території міста та в залишених без нагляду автівках схрони зі зброєю та вибухівкою.

Співробітники СБУ викрили та затримали першу групу «диверсантів» у місті Луцьку. Іншу групу спецпризначенці знешкодили на території військового летовища, попередньо звільнивши усіх «заручників».

У навчаннях брали участь підрозділи Національної поліції, Патрульної поліції, Збройних Сил України, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також органи місцевого самоврядування.

За оцінками координаційної групи, учасники тренувань успішно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо запобігання диверсійним і терористичним загрозам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
12 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024