UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Рахівщині обікрали закинуте підприємство

Власник колишнього товариства з обмеженою відповідальністю розповів, що не навідувався до приміщення, де було розміщене його підприємство. За цей час хто його обікрав - зникло чимало цінних речей

Журналіст регіональної редакції Depo.Закарпаття
На Рахівщині обікрали закинуте підприємс…

До поліції Рахівщини звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що приміщення, яким він володіє, обікрав невідомий. Злочинця вдалося швидко знайти. Про це повідомили в обласній поліції, пише Depo.Закарпаття

Потерпілий звернувся до правоохоронців 3 серпня. Чоловік - власник колишнього товариства з обмеженою відповідальністю. Він розповів, що два тижні не навідувався до приміщення, де було розміщене його підприємство. За цей час хто його обікрав - зникло чимало цінних речей. 

Правоохоронцям вдалося оперативно виявили злочинця. Ним виявився 29-річний житель смт. Великий Бичків. він викрав балони для кисню, зварювальний апарат та металеві вироби. Правоохоронці вилучили ці речі і невдовзі повернуть їх власнику. 

За фактом крадіжки із проникненням слідчі відкрили кримінальне провадження. Порушнику загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme