Поділитись:

До Бандерштату у Луцьку збудували міст через Стир: де він знаходиться

Четвер, 05 серпня 2021, 16:25

До фестивалю українського духу "Бандерштат" у Луцьку спорудили міст через Стир. 

Роботи завершили у четвер, 5 серпня. 

Міст розташований на центральному пляжі Луцька, біля пірсу поруч із контейнерами луцьких "моржів". Через цей міст учасники фестивалю зможуть потрапити у Рованці, де, власне, все і відбуватиметься. 

Нагадаємо, фестиваль відбудеться вже в ці вихідні 6-8 серпня. Для гостей пропонують музичну, гутіркову та дитячу сцени. Крім того, у програмі заходу заплановано багато різних активностей. 

За підтримки МОЗ України на ювілейному "Бандерштаті" організують центр масової вакцинації проти COVID-19. Процедура буде безплатною.

Щепитися можна буде такими вакцинами:

  • Pfizer;
  • Moderna;
  • CoronaVac.

Центр вакцинації буде розташований на території "Бандерштату" та працюватиме впродовж трьох фестивальних днів з 9:00 год. до 14:00 год.

Для вакцинації потрібно заповнити попередню форму реєстрації: http://bandershtat.org.ua/vaktsynatsiya-na-bandershtati.../

Із собою потрібно мати паспорт, ІПН та довідку про прописку, або ж цю інформацію в додатку ДІЯ. Також на території фестивалю цілодобово працюватиме медичний пункт. За потреби, допомогу фестивальникам надаватимуть дипломовані лікарі.

До слова, фестиваль буде безкоштовним для учасників АТО, ООС та людей з інвалідністю. Люди з інвалідністю 1 та 2 групи можуть відвідувати "Бандерштат" безкоштовно разом зі супроводжуючим, за потреби. Перепустку можна буде отримати перед входом на фестиваль у спеціальному наметі. З собою потрібно мати відповідне посвідчення. Схожі умови й для учасників бойових дій. При вході у спеціальному наметі необхідно пред’явити посвідчення, з якого випишуть дані: ПІБ, номер посвідчення, а також номер телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів