UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ужгородку обікрали на терасі одного з кафе

Постраждала розповіла, що відпочивала на одній із терас. Жінка відійшла від столика на кілька хвилин, а коли повернулася, то помітила, що її сумочка зникла

Журналіст регіональної редакції Depo.Закарпаття
Ужгородку обікрали на терасі одного з ка…

Ужгородські правоохоронці отримали виклик із вулиці Жупанатської. Заявниця повідомила про крадіжку. Про це йдеться у повідомленні патрульної поліції. 

На виклик вирушили правоохоронці роти ТОР. Постраждала розповіла, що відпочивала на одній із терас. Жінка відійшла від столика на кілька хвилин, а коли повернулася, то помітила, що її сумочка зникла. Всередині були цінні речі, документи та гроші. 

Встановити злочинців вдалося завдяки камерам відеонагляду. Доки зловмисників розшукували, на телефон постраждалої почали надходити повідомлення про невдалі спроби зняти готівку з її банківської картки. 

Тим часом правоохоронці оглянули прилеглу територію. Невдовзі вони виявили хлопця та жінку з немовлям. Вони були схожі на осіб, яких підозрювали у крадіжці. 

Патрульні провели поверхневий огляд і виявили у підозрюваних навушники та банківські картки заявниці. Викрадену сумку зловмисники викинули дорогою. Невдовзі патрульним вдалося розшукати всі речі постраждалої. 

На місце злочину викликали слідчо-оперативну групу. 

Нагадаємо, закарпатця, який побив до смерті співмешканку, взяли під варту. Трагічна подія трапилася у ніч на 1 серпня у селі Тарнівці, що на Ужгородщині. Між п'яним чоловіком та його співмешканкою виник конфлікт.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme