На стадіон “Авангард” виділили півмільйона грн: на що підуть гроші з міського бюджету

Free ebooks Library zlibrary project Visit English version online. Play and win with bonuses.

500 тисяч гривень з міського бюджету виділили на утримання ужгородського стадіону "Авангард" 5 серпня на сесії міськради. Про це Суспільному повідомив міський голова Богдан Андріїв.


За його словами, 3 серпня на засіданні міськради реорганізували і структуру комплексу. Із комунального підприємства його зробили комунальною установою. Тоді ж призначили тимчасового виконувача обов'язків директора, Віктора Качура. Мер міста додав: на директора стадіону мають оголосити конкурс.

"У бюджеті міської територіальної громади на 2021 рік було передбачено фінансування на стадіону "Авангард" 4 мільйони гривень, але антимонопольний комітет заборонив фінансувати, оскільки підприємство має заробляти саме на себе. Ми прийняли рішення про перейменування з комунального підприємства на комунальну установу і тепер ми можемо її фінансувати з бюджету міста. Нині (5 серпня, — ред.) призначили перше фінансування — 500 тисяч гривень для підтримання всієї спортивної інфраструктури: полив, електроенергія, охорона, зарплата."

Ужгород, стадіон "Авангард", Андріїв, Качур, міський бюджет, півмільйона гривень

Тимчасовий виконувач обов'язків директора Віктор Качур розповів Суспільному:

На стадіоні "Авангард" планують відновити освітлення, центральне табло та організувати паркомісця: "Спробуємо в стислі терміни, до 2-х місяців, відновити світло. Також відновити табло, воно вже застаріле, періодично не працює, там(на центральному таблі, — ред.) потрібно замінити екран. Потрібно облаштувати паркомісця, щоб забезпечити змагання в цілому", — розповів Віктор Качур.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар