"Пустився в москальську присядку": російська ведуча обурилась перемогою Беленюка на Олімпіаді в Токіо (відео)

"Пустився в москальську присядку": російська ведуча обурилась перемогою Беленюка на Олімпіаді в Токіо (відео)
Український борець з греко-римської боротьби Жан Беленюк здобув перше олімпійське “золото” та приніс Україні довгоочікувану перемогу після якої він станцював переможний танець - гопак. Проте, це обурило російську телеведучу Скабєєву, яка назвала дії Беленюка "москальською присядкою".

Російська пропагандистка і ведуча ток-шоу "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" Ольга Скабєєва вкотре виступила з заявою проти України. Проте, цього разу вона вирішила образити українського олімпійського борця та народного депутата України Жана Беленюка. У властивій та образливій для неї манері ведуча прокоментувала "золоту медаль" та гопак українського борця на Олімпіаді.

Про це повідомляється у Telegram-каналі "Анатолий Штирлиц".

Скабєєва заявила, що танець, який він виконав після перемоги, зовсім не традиційний український гопак, а "москальську присядку" й також не побачила в киянині корінного українця: "Знавці народних танців підозрюють, що Беленюк дав не традиційного українського гопака, а пустився в москальську навприсядку. На Батьківщині можуть виникнути питаннячка... До Києва Беленюк повертатися небезпечно".

Борець Жан Беленюк здобув для своєї, нехай і не історичної, але все-таки Батьківщини-України першу золоту медаль. На радощах 30-річний чорношкірий спортсмен пустився в танок, - заявила пропагандистська телеведуча.

Окрім того, скандальна росіянка неодноразово звертала увагу на колір шкіри Беленюка.

До того ж пропутінська телеведуча вважає, що перемога українського борця показує хоч якусь користь від депутатів Верховної Ради. Зокрема "слуг народу".

Читайте також
Лідер збірної України Жан Беленюк боротиметься за "золото" у фіналі Олімпіади Лідер збірної України Жан Беленюк боротиметься за "золото" у фіналі Олімпіади
Український борець та за сумісництвом депутат Верховної Ради Жан Беленюк вийшов у фінал Олімпійських Ігор з греко-римської боротьби у ваговій категорії 87 кілограмів.
Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото) Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.
Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020 Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.
Loading...
Load next