$ 39.67 € 42.52 zł 9.86
+12° Київ +14° Варшава +17° Вашингтон

Відео: Зеленський розповів, як швидко закінчити війну на Донбасі

UA.NEWS SAV 05 Серпня 2021 20:30
Відео: Зеленський розповів, як швидко закінчити війну на Донбасі

В питаннях повернення тимчасово окупованих Росією українських територій, 90% успіху залежать від однієї людини – президента РФ Владіміра Путіна.

Про це президент Володимир Зеленський заявив в

">інтерв’ю телеканалу «Дом».

«Я сьогодні вважаю, я абсолютно це не приховую, і президент РФ знає мою думку - я вважаю, що сьогодні 90% успіху в питанні повернення Донбасу, в мирі, в Україні, в деокупації наших територій залежить від однієї людини. І точно треба знати, що він з цим живе. І люди на Донбасі повинні це розуміти. Вони не повинні жити якимись ілюзіями ось «якби та якби». Немає ніяких «якби та якби». Так, ми збираємо французів, німців, американців, інших підключаємо, британців, канадців, різних – з усіх боків тиснути, арабські країни і так далі. Не хочу говорити все, що ми робимо... (бойовики) КПВВ закривають. Ось воно, це, до речі, один з тих пунктів, які підтверджують, що все залежить в більшій частині від президента Російської Федерації»

Володимир Зеленський

Президент України


Примітно, що Зеленський так і не назвав ім’я Путіна під час цієї заяви.



Нагадаємо, під час прес-конференції з нагоди другої річниці на посаді президента, Володимир Зеленський заявив, що його команда «будує країну без війни» і в цьому покладається на українську армію.

Раніше Зеленський зазначив, що без діалогу з Росією Україна не зможе зупинити війну і повернути всі свої території.

Також глава держави зазначив, що зможе закінчити війну на Донбасі ще до кінця свого президентського терміну.