Відома українська співачка й екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва і її чоловік популярний виконавець Володимир Дантес святкують 10 річницю знайомства.

Саме 5 серпня вони з Надею Дорофєєвою зустріли один одного і стали однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу. У шлюбі ж артисти перебувають вже 6 років.

Пара почала зустрічатися у 2011 році, а одружилася через чотири роки, у 2015. Щороку вони зворушливо вітають один одного з річницею.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

Подробицями знайомства Надя Дорофєєва поділилася в інтерв'ю "Life Сьогодні". Співачка зізналася, що її теперішній чоловік спершу взагалі не звертав на неї уваги. Принаймні саме так їй здавалося.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми познайомилися з ним у поїзді, коли їхали на спільний концерт. Я пам'ятаю, що Вова взагалі не звертав на мене уваги, тому я раніше за інших пішла у своє купе спати. Але через пару годин він різко відкрив двері в моє купе і сказав лише одну фразу: "Надя, я одружуся з тобою". Після чого відразу пішов", – розповіла Дорофєєва. Надя Дорофєєва

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Наступного дня вони обмінялися телефонами, проте зустрітися так і не вдалося. Довгоочікуване повідомлення надійшло лише через день, а ще через тиждень пара почала жити разом.

Виявляється, що Володимир Дантес роби пропозицію Наді Дорофєєвій аж тричі. Вперше артист став на коліно лише через три місяці після їхнього знайомства. А вдруге – через пів року. Співачка зізналася, що на той момент у пари не було можливості зробити "весілля мрії". Тому урочистість відбулася лише через чотири роки.

Нагадаємо, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва святкують річницю: співак зворушив фото 10-річної давності. Володимир Дантес зробив Наді Дорофєєвій зворушливий подарунок на річницю

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Дантес добряче гульнув без Наді Дорофєєвої: "Настрій одразу покращується". Володимир Дантес показав, як правильно відпочивати

Також "Знай.ua" писав, чоловік Дорофєєвої Дантес зізнався, хто у їхній сім'ї головний: "Надя сказала...". Володимир Дантес зізнався, хто у їхній з Надею Дорофєєвою сім'ї головний