Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко( Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Як відомо, зараз Потап насолоджується сімейною подорожжю в компанії дружини, своєї мами, тещі та їх спільної подруги, за сумісництвом колишньої дружини Позитива Анни Андрійчук. Зоряна сім'я вирушила в сонячну Хорватію, до узбережжя Адріатичного моря. Подружжя активно діляться знімками з відпустки, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі східноєвропейської країни.

Цього разу 40-річний артист розмістив кумедні короткі ролики з яхти в Insta Stories. На першому відео артист жартома заявляє своїй дружині Насті, що "Млять" - перекладається як - "Смачно". За кадром Каменських сміється і зазначає, що їй таке в Instagram виставляти не можна.

"Ой, млять!"- голосно вимовляє Потап.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На наступних кадрах можна побачити, як яхта зоряної пари наближається до руїн римського палацу Polace, який знаходиться на восьмому за величиною хорватському острові Млет.

Потап знову з гумором коментує руїни архітектури.

"Яка дірка велика", - сказав артист.

скріншот з Inst Stories

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зізналася, на що Потап витратив довгі роки: "Дівчатка, а ваші вже навчилися?"

Нагадаємо, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "Краще б своїх народила"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"

Також портал Знай.uа писав, як Настю Каменських після розлуки зустрів роз'ярений Потап: "Прибери телефон"