Дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка пережила рак мозку і бізнесмена Дмитра Стрюкова продовжує активно вести свій Instagram і радувати своїх передплатників новими яскравими фотографіями. Зараз у дівчини на сторінці вже 202 тис. фоловерів.

На цей раз Анна влаштувала собі красиву фотосесію, в якій перевтілилася в образ ковбойки. У серію публікацій дівчина виставила 7 фотографій. На них блогерка одягнена в коричневі шкіряні штани, шкіряну ковбойську курточку такого ж кольору і доповнила свій образ чорним замшевим капелюхом. Також дівчина вирішила завити локони як у мами, і заплести кілька тонких кісок на волоссі.

колір або чб? Що більш атмосферно? "Спасибі моїй прекрасній команді за цю неймовірну зйомку 🦅 @pavelshelkovnikov photo @marianna.nikollaeva style @yuliastar.makeup MUAH @the_madu_brand clothing @canotier_shop hat"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

,- підписала Анна свій пост і подякувала команді професіоналів.

У коментарях підписники задаровують компліментами молодшу Заворотнюк і порівнюють її з відомою мамою:

" як же ви красиві 🔥 😍"

"з локонами прямо копія вашої прекрасної мами"

" ви прекрасні на всіх фотографіях😻 🪐"

" Всі фотографії красиві, але кольорові атмосфернее!"

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що Еволюція кухаря: Анна Заворотнюк поділилася улюбленою стравою.

Також, Знай.юа писав, що Анна Заворотнюк зайнялася новим видом спорту І осідлала жеребця: "свого роду медитація"