У мережі з'явилося відео останніх хвилин життя Антона Полякова

Відео останніх хвилин життя Антона Полякова

У мережі з‘явилося відео з ресторану, на якому можна побачити депутата Антона Полякова за кілька хвилин до смерті. Нардеп помер у ніч проти 8 жовтня внаслідок гострої коронарної недостатності, як стверджують у результатах розтину.

Читайте також: Хакери зламали одну з найбільших мереж аптек в Україні: вони вимагають викуп

Читайте також:

Відео останніх хвилин життя  Полякова

В інтернеті з'явилися кадри того, як нардеп спочатку сидів у ресторані у компанії двох чоловіків, а згодом його в непритомному стані намагаються врятувати патрульні і швидка. 

Поляков

За столиком, з-за якого встав Антон Поляков, сиділи ще двоє чоловіків. Щоправда, на відео не видно їхніх облич. На кадрах можна побачити, як спочатку депутат виходить з кафе, а вже за мить – його безуспішно намагаються реанімувати лікарі. 

У цьому закладі, як розповідав раніше начальник поліції Києва Іван Вигівський, Антон Поляков сидів із помічником нардепки Анни Скороход Русланом Джамбулатовим.

Друга частина відео складається з кадрів із боді-камер поліцейських. На відео видно, як вони витягли чоловіка на асфальт та намагаються врятувати йому життя. Згодом приїжджає швидка допомога, яка намагається реанімувати Полякова. Спершу йому зробили непрямий масаж серця, а згодом – застосували дефібрилятор.

Смерть Антона Полякова: що відомо 

  • Народний депутат Верховної Ради від групи "За майбутнє" Антон Поляков помер 8 жовтня у віці 33 роки.
  • Поляков перед смертю вживав алкоголь в одному з розважальних закладів Києва. Він там перебував досить довго через сварку зі співмешканкою. 
  • Як виявилося, Поляков жив разом зі своєю колегою з групи "За майбутнє" Ганною Скороход. У п'ятницю парламентарій знепритомніла у Верховній Раді, після чого її відвезла "швидка" в лікарню.
  • У поліції Києва відпрацьовуються декілька версій смерті 33-річного народного депутата.

Більше оперативних новин шукайте в Telegram та Viber Новини.LIVE