На Волині у військовому ліцеї відбулась урочиста посвята
Волинь

На Волині у військовому ліцеї відбулась урочиста посвята

16 жовтня 2021, 12:28
0
0
Сподобалось?
0

14 жовтня на Площі Героїв Майдану у Ковелі відбулась урочиста посвята в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

На дійство зібралося чимало людей: керівництво та викладачі ліцею, представники влади, батьки учнів та ковельчани. Захід розпочався із внесення Державного Прапора України та Прапора Волинського обласного ліцею, виконання Державного Гімну України, пише "Волинь. Правда"

Згодом усі присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто загинув за волю та незалежність України, а ліцеїсти поклали квіти до стели земляків – загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні.

З вітальними словами та гарними побажаннями звертались до учасників урочистої посвяти керівництво ліцею, районної й  міської влади та духовенства.

225 першокурсників урочисто поклялися бути надійними та вірними товаришами, берегти честь свого ліцею, вірно і самовіддано служити Батьківщині, шанувати і берегти державні символи та національні святині, сумлінно готувати себе до військової служби, до захисту України. Після присяги учні отримали посвідчення ліцеїстів.

Для гостей святкового дійства вихованці ліцею підготували вокальні номери, а український народний танець подарували ковельчани.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися