Поділитись:

У центрі Луцька здадуть в оренду приміщення телерадіокомпанії

Субота, 16 жовтня 2021, 13:12
У центрі Луцька здадуть в оренду приміщення телерадіокомпанії

У центрі Луцька, на вулиці Словацького, 9 здають в оренду приміщення колишньої суспільної національної телерадіокомпанії. Орендаря приміщення визначать за результатами аукціону.

Відповідний аукціон проводить АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

Як вбачається з пропозиції, в оренду планують здати нежитлове приміщення загальною площею 22,3 квадратних метри. Наразі приміщення колишньої телерадіокомпанії перебуває на балансі філії АТ НСТУ «Волинська регіональна дирекція».

Стартова ціна оренди складає 3 306 гривень на місяць. Приміщення планують здавати на 35 місяців. Пропозиції прийматимуть до 18 жовтня. Аукціон відбудеться 19 жовтня.

До слова, приміщення розташоване на першому поверсі будівлі в центральній частині міста поряд з Волинським академічним театром імені Тараса Шевченка. Також неподалік розташовані готель «Україна» та ЦУМ.

Як зазначають організатори аукціону – технічний стан приміщення задовільний.

Нагадаємо, мешканців ковельського гуртожитку хочуть позбавити комунальних послуг, перед початком опалювального сезону, холодів та морозів. Усіх мешканців гуртожитку сповістили, що вже з 18 жовтня їх «відріжуть» від комунальних послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів