Волинь Новини

Повідомили, яку суму витратять на прибирання вулиць у Луцьку

До кінця року на послуги з прибирання та підмітання вулиць у Луцьку витратять близько чотирьох мільйонів гривень.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради вже оголосив тендер на роботи. Пропозиції учасників прийматимуть до 25 жовтня, а 26 жовтня розпочнеться аукціон, пише ІА Волинські Новини.

Очікувана вартість робіт становить 4,04 мільйона гривень.

Ідеться про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, схилів, скверів міста Луцька протягом року, зокрема механізоване прибирання та полив вулиць, із вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Брище Луцького району.

Окрім того, послуги надаватимуться і в приєднаних громадах.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання, погоджених з департаментом ЖКГ; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; ручне прибирання проїжджої частини; механізоване залежно від технічних характеристик спецтехніки; обов’язкова наявність GPS-навігації на прибиральній техніці та доступ спеціалістів замовника до неї; очищення від ґрунту та порослі території вздовж дорожніх бордюр зі сторони газону та тротуару; обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон у Брищі; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Послуги мають надаватися до 31 грудня 2021 року.

Leave a Comment