Новини
ДТП

У Хмельницькому водія з потрощеного у ДТП автомобіля діставали рятувальники (ФОТО, ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні увечері на вулиці Трудовій біля заправки. Внаслідок зіткнення легковика та мікроавтобуса, обидва автомобілі розвернуло поперек дороги. Відео та фото з місця події поширили у соцмережах.

Легковик внаслідок зіткнення з мікроавтобусом розтрощило так, що марку його встановити досить складно. У соцмережах пишуть, що це був “Жигуль”. Дісталося також і мікроавтобусу.

На місці ДТП працювали, крім правоохоронців, також рятувальники, яким довелося деблокувати з автівки водія, та медики. Наскільки постраждав водій легковика поки що невідомо. Також немає інформації, чи були в цьому автомобілі пасажири.

Відео: Хмельницький LIVE

У коментарях хмельничани пишуть свої версії причини ДТП, проте остаточно їх встановлять правоохоронці.

Наразі на місці ДТП, за словами водіїв, рух транспорту ускладнений – об’їздити доводиться по зустрічній.

ДОПОВНЕНО: Як повідомили у рятувальників, водій буса «Mercedes Sprinter», виїжджаючи на вулицю Трудову, не надав перевагу в русі та скоїв бічне зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099», водій якого отримав численні травми та був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні. До ліквідації наслідків ДТП, що тривала декілька годин, залучалися 7 рятувальників та 2 спецавтомобілі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook