На Закарпатті прикордонники зірвали відразу три спроби контрабанди сигарет

На Закарпатті прикордонники зірвали відразу три спроби контрабанди сигарет

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники Мукачівського загону запобігли трьом спробам нелегального переміщення через кордон тютюнових виробів, вилучивши загалом понад 30 ящиків сигарет.

Про це повідомляє ДПСУ, передає Укрінформ.

Зокрема, прикордонний наряд відділення "Бодалово" виявив двох осіб, які з вантажем сигарет прямували в бік кордону з Угорщиною.

Одного громадянина затримали з 2,8 тис. пачок сигарет. Другому вдалося втекти, його пошуки тривають. Стосовно затриманого прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення.

"Трішки більша і дещо спритніша група осіб трапилася прикордонним оперативникам на ділянці відділення "Богдан". У ході реалізації оперативної інформації охоронці кордону зафіксували рух групи осіб з пакунками. Однак, попри більшу партію тютюнових виробів, жоден контрабандист не став ризикувати. Щойно помітили прикордонників, усі як один покинули вантаж і вдалися до втечі. Загалом незаконний "караван" залишив по собі 19 ящиків тютюнових виробів (9 730 пачок сигарет)", - повідомили у прикордонному відомстві.

Як зазначається, наразі встановлюються особи, причетні до спроби контрабанди. Сигарети доставлені до прикордонного підрозділу, їх мають передати співробітникам ДФС. 

Читайте також: На Буковині прикордонники зі стріляниною затримали контрабандистів

Крім того, додають у ДПСУ, ще шість пакунків сигарет покинули молодики, котрі втікали від прикордонного наряду відділу "Вилок". Пошуки причетних до спроби незаконного переміщення сигарет тривають.

Близько 4 тисяч пачок сигарет, яких вони не донесли до пункту призначення, прикордонники також передадуть ДФС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-