Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 11 порушень режиму тиші, без втрат

17 жовтня, 09:16
Фото Reuters

За минулу добу, 16 жовтня, зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Підкреслюється, що у напрямку Луганського найманці здійснили два обстріли з гранатометів різних систем. У бік Новотошківського окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. Позиції українських воїнів біля Красногорівки ворог два рази обстріляв з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів.

Поблизу Новолуганського противник двічі вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Неподалік Кримського російсько-окупаційні війська застосували міномети калібру 82 мм та великокаліберні кулемети.

Біля Широкиного найманці відкривали вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів. У напрямку Мар’їнки ворожий вогонь відкривався з мінометів калібру 82 мм. У районі Світлодарська обстріл здійснювався зі станкових протитанкових гранатометів.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - підкреслюють у штабі.

"Щоб змусити противника припинити вогневу активність українські захисники відкривали у відповідь вогонь, не застосовуючи забороненого мінськими домовленостями озброєння", - йдеться в повідомленні. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати