Український боксер Шелестюк переміг нокаутом мексиканця (відео)

Український боксер Шелестюк переміг нокаутом мексиканця (відео)
Для Тараса Шелестюка це 19-а перемога в 19-ти боях у професійному боксі. Він переміг нокаутом уперше з 2017 року, коли достроково здолав іншого мексиканця.

35-річний український боксер Тарас Шелестюк (19-0, 11 КО) повернувся у професійний ринг уперше з січня 2020 року. Він провів свій перший бій за межами США, боксував у Мексиці в напівсередній ваговій категорії проти 22-річного місцевого боксера Рікардо Саласа Родрігеса (16-3, 11 КО).

Про це повідомляє Суспільне. 

Для обох бійців, попри різницю у віці, це був 19-й поєдинок у професійній кар'єрі. Бій був запланований на десять раундів, і практично зміг пройти усю дистанцію.

Шелестюк володів перевагою по ходу бою, у першій половині поєдинку він переважав суперника завдяки вищому рівню технічної майстерності. А ближче до кінця бою Тарас підвищив швидкість і почав більше атакувати.

На початку останнього десятого раунду Шелестюк відправив мексиканця на настил, але рефері заявив, що нокдауну не було. Утім, українець не скинув оберти і продовжив атакувати - на останніх секундах поєдинку рефері достроково зупинив його після комбінаційної атаки українця біля канатів і присудив перемогу Тарасу Шелестюку технічним нокаутом.

 

Читайте також
Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео) Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео)
Для 26-річного Богачука ця перемога стала 20-ю на професійному рингу. Всі поєдинки уродженець Вінниці виграв достроково.
Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео) Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео)
Напередодні Усик повернувся в Україну після перемоги над британцем Ентоні Джошуа в Лондоні. Усі свої бої Усик провів без жодної поразки, в тому числі із британським боксером - виграв усі 19 боїв, з яких 13 завершив нокаутом.
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Loading...
Load next