UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

До з'ясування обставин: Закарпатські рятувальники припинили пошуки жінки, яка травмувалася на горі Піп Іван

Гірськопошуковці обстежили місцевість, але туристку – так і не вдалося знайти

Журналіст відділу новин
До з'ясування обставин: Закарпатські рят…

Як уже повідомляв Depo.Закарпаття, в горах стало зле туристці, а потім вона зникла. Дзвінок з проханням про допомогу надійшов до служби порятунку 13 жовтня о 05:30. Подія трапилася поблизу гори Піп Іван.

За інформацією управління ДСНС у Закарпатській області, впродовж трьох діб гірські рятувальники Рахівщини проводили пошуково-рятувальні роботи у районі гори Піп Іван Чорногірський, адже тут, за повідомленням чоловіка, особу якого встановити не вдалося, зазнала травмування жінка.

Припинили пошуки жінки, яка зникла біля гори Піп Іван

Фото: ДСНС у Закарпатській області

Гірські рятувальники обстежили місцевість гори Стіг, підніжжя гори Піп Іван Мармароський, полонини Лисича, Струнга, Балцатул, Виртопи та Гропа, урочище Васкул підніжжя гори Вихід Чорногірського хребта та туристичний маршрут "червоний" г. Піп Іван Чорногірський. Ані заявника, ані потерпілої жінки не виявлено. Окрім того, мобільний зв'язок із заявником відсутній впродовж усього часу.

Припинили пошуки жінки, яка зникла біля гори Піп Іван

Фото: ДСНС у Закарпатській області

З огляду на це, пошуково-рятувальні роботи призупинені до з'ясування обставин та правдивості виклику, повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, зниклий грибник знайшовся сам через півтори години після припинення пошукової операції рятувальників двох областей. 37-річний чоловік повернувся додому виснажений, але здоровий.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme