Популярна українська телеведуча і блогерша, 31-річна зірка розважального шоу про подорожі "Орел і Решка" Регіна Тодоренко, яка вже кілька років живе в сусідній Росії з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином, вирішила "тепло" привітати чоловіка з Днем батька, полетівши з подружками до спекотних турецьких берегів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Регіни Тодоренко в мережі Instagram.

Публікація Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram
Публікація Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram

"День батька - це найпрекрасніший час для того, щоб мама полетіла. Ми з @chirvalena обіцяємо повернутися! На нас чекає найдивовижніша подорож. Я зустрінуся з подругами, яких не бачила вже кілька років! А летимо до Стамбулу! Підкажіть найцікавіші, смачні і красиві місця (за можливості з посиланнями пам'яток).", - пише Регіна Тодоренко.

Також Регіна окрім заяви про політ до Туреччини опублікувала ще й знімок просто з літака. Можна помітити, що Регіна вже зі своєю подружкою зайняли місця біля віконця, а також не забули про те, що потрібно одягти маску.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Віддані шанувальники, друзі та інші підписники почали активно залишати схвальні оцінки даної новини у вигляді лайків, а також коментувати і ділитися своїми улюбленими місцями в Туреччині.

Раніше повідомляли, Регіна Тодоренко роздяглася на зло Владу Топалову, але чоловіки не оцінили: "Страховисько".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва "обдерла" до нитки Елджея після розлучення: тепер завидна наречена.

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко розкрила таємницю Анджеліни Джолі в місті мертвих: "Cправжній екстрим".