Відомий український продюсер, репер і постійний гість всіляких українських телевізійних шоу в якості ведучого і члена журі, чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко продовжує радувати шанувальників новими відео і перфомансами в стилі TikTok. Цього разу Потап згадав своє "фізкультурне" минуле.

Справа в тому, що в ці осінні дні Олексій не нудьгує, репер вирішив записати свої вправи на камеру, щоб шанувальникам було що обговорити.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олексія Потапенка в мережі Instagram.

"Are You ok??? #potap минуле фізкультурника не відпускає)))", — підписав публікацію Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Потап, фото з Instagram
Потап, фото з Instagram

На свіжому відео, яке тривати всього 15 секунд, можна помітити вже звичну "Лису" зачіску артиста, комплект спортивного костюма з жовтої футболки і червоних спортивних штанів. Потап почав активно зображувати фізичні вправи руками, торсом і трохи навіть взявся за "танець живота".

Віддані шанувальники буквально за кілька годин переглянули ролик більше сотні тисяч разів. Також фанати почали активно коментувати відео, залишаючи смайлики у вигляді вогника, а також роблять компліменти фізичній формі законному чоловікові Анастасії Каменських.

Раніше повідомляли, Євген Кошовий з'явився на "Лізі сміху" з "відірваною" рукою: "Потап у захваті".

Як повідомляв Знай.uа, Юлія Саніна з The Hardkiss здивувала стрижкою ніби тупими ножицями: ані каре, ані каскад.

Знай.uа писав, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 років: "Раптом мене осінило".