$39.67 €42.52
menu closed
menu open
weather +13 Київ

У Росії вбили підлітка під час окультного обряду. Підозрюють його вітчима і чемпіонку РФ зі стрільби з лука

У Росії вбили підлітка під час окультного обряду. Підозрюють його вітчима і чемпіонку РФ зі стрільби з лука Підозрюваний розповів, що не збирався вбивати дитину, хотів нанести на його тіло магічні символи
Фото: depositphotos.com
У Рязанській області РФ біля села Заменки 13 жовтня знайшли мертвим 15-річного підлітка, у Слідчому комітеті Росії вважають, що його вбили під час проведення окультного ритуалу. Про це поінформувала пресслужба відомства.

"Під час слідчих дій установлено, що до зникнення і загибелі дитини причетні його колишній вітчим 1969 року народження та майстриня спорту з ачері-біатлону, мешканка Московської області 1992 року народження", – зазначили в повідомленні.

Поліція затримала підозрюваних. Для них планують обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 105 Кримінального кодексу Росії (вбивство).

За інформацією MK.ru, у вбивстві підозрюють колишнього вітчима Владислава Цикунова і його подругу, триразову чемпіонку Росії зі стрільби з лука Марію Корнєву.

Telegram-канал Mash повідомив, що мати вбитого скаржилася на чоловіка понад 40 разів у поліцію, але там ігнорували звернення.

"15-річний Рома був другою дитиною з трьох Олени Федулової. За словами подруги, вона познайомилася з Владиславом Цикуновим, який лагодив машини, жили всі разом у її будинку. Чутки про те, що чоловік із бандитів, жінку не турбували. Доти, доки почуття не охололи й не почався поділ майна", – зазначили в пості.

Чоловік вирішив провести окультний ритуал над дитиною, щоб налагодити стосунки з його матір'ю, написав MK.ru. Разом зі своєю новою подругою він викрав пасинка, скориставшись відсутністю матері вдома. Зловмисники планували оглушити дитину, щоб на його тілі нашкрябати магічний символ, який мав приворожити його матір.

За даними Telegram-каналу "112", Цикунов не планував убивати дитину. Про це він розповів на допиті.

"Марія взяла гайковий ключ, обмотала його ганчіркою, і мисливський ніж, я так думаю, ніж, для того щоб малювати. Я кажу: "Ти дивись, тільки не вбий". Вона пішла, я залишився в машині. Згодом прибігає з круглими очима: "Я його вбила". У мене шок, істерика, пішли дивитися. Приходимо, у спальні він лежить на ліжку, подушка у крові, я його перевертаю, там ножем два отвори. Жодної пентаграми на спині немає", – розповів чоловік.

MK.ru пише, що підозрюваний офіційно ніде не працював, раніше він був судимий. Останнім часом через інтернет продавав амулети.