На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відома російська виконавиця і блогерка Instasamka, яка стала відома завдяки неоднозначним витівкам і скандальним пісням, розмістила нову публікацію.

На цей раз вона похвалилася татуюваннями і новим тілом на тлі приголомшливого пейзажу на Мальдівах, куди відправилася відпочивати зі своїм бойфрендом.

Уважні шанувальники помітили, що дівчина кожен день з'являється в новому купальнику. На знімках вона позує в чорному бікіні з тонкими бретелями. Голову від сонячних променів вона сховала під солом'яним капелюхом з широкими полями.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

"Я помітила, що Даша на кожен день купила собі купальник», «а Олег тупо в одних і тих же шортах», «у неї шість купальників, навіть сім», «може собі дозволити, дорого-багато», - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зовнішність дівчини завжди викликала неоднозначну реакцію, а після недавніх операцій по збільшенню сідниць – тим більше.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

"Неймовірна дама, пощастило Олегу«,» зіпсувала фігуру«," чому у неї на нозі синці?",- "Від операції", "це страшна таємниця»," це її Олег так ночами розважає", - припускають шанувальники.

Деякі жартують, що Instasamka рік збирала на Розкішний відпочинок.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

"Коли накопичив за рік на відпочинок на Мальдіви, а тепер викладає фото, типу може собі дозволити хоч кожен день так жити, аххахавх», - насміхається один з читачів сторінки.

"Не заздри, з її заробітком вона може кожен день на Мальдіви на приватному літаку літати", - впевнені інші.

Нагадаємо, скандальна блогерка Інстасамка вивернула відходи на кур'єра.

Також Знай.ua писав, блогерка Інстасамка після конфлікту опинилася вся в Зеленці.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого".