Газ у Благодатному на Харківщині дали: Дводенна акція протесту на трасі увінчалася успіхом (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти два дні перекривали трасу на Харківщині в районі Дробицького Яру, вимагаючи повернути газ в їхні будинки

Гипич Надія
Журналістка Depo.Харків
Газ у Благодатному на Харківщині дали: Д…

Два дні мешканці села Благодатне під Змійовом та представники інших районів Харківщини виходили на мирну акцію протесту, вимагаючи повернути газ в оселі Благодатного, який, за словами активістів, незаконно відключили ще тиждень тому, 11 жовтня.

Як передає Depo.Харків, про це повідомляє на свой сторінці у Facebook один з активістів підприємець Сергій Кудрявцев.

Пікетувальники два дні поспіль тимчасово перекривали трасу на в’їзді в Харків в районі Дробицького Яру.

Це спричинило великий затор, який обурив автомобілістів.

"Я вважаю, що я не маю відношення до підвищення тарифів і не розумію, чому особисто мені перекривають дорогу", - пише в Телеграм-каналі користувач з ніком Алхімік.

"В пробці немає жодного депутата і чиновників, зате повно людей, яких теж дістали ті ж тарифи", - підтримує його харків’янин Влад.

Але акція протесту все ж привернула увагу керівництва області. Вчора, 16 жовтня, до пікетувальників приїхав замгубернатора Харківської обладміністрації Михайло Черняк, який пообіцяв, що вже в суботу до 18:00 газ в оселі мешканців Благодатного повернуть. Але цього не сталося. Тому акція продовжилася у неділю, 17 жовтня. Біля 17:00 Сергій Кудрявцев повідомив, що в Благодатне приїхав губернатор Харківщини Олександр Скакун, і що газ в будинках села вже дали.

Як повідомляв Depo.Харків, кілька десятків людей з різних районів Харківщини вийшли у суботу, 16 жовтня, на пікет в районі Дробицького Яру, вимагаючи повернути "блакитне паливо" в свої будинки.

Також повідомлялося, що 12 жовтня в місті Лозова Харківської області невідомі перекрили засувку на газопроводі високого тиску, через це газопостачання зникло у 16,2 тисячах квартир.

Читати також: На Харківщині невідомі залишили без газу більше 16 тисяч родин

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme