• Головна
  • Карантин у Львові: які нові рішення ухвалила мерія, - ВІДЕО
19:37, 26 жовтня 2021 р.
1
Надійне джерело

Карантин у Львові: які нові рішення ухвалила мерія, - ВІДЕО

У Львові ухвалили нові рішення щодо карантинних обмежень. 

Станом на 26 жовтня у Львові досить напружена епідситуація. Міська комісії з питань ТЕБ і НС ухвалила нові рішення, що стосуються обмежень. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, передає кореспондентка 032.ua. 

За словами Андрія Москаленка, із 1 до 14 листопада учні всіх класів шкіл Львова будуть навчатися дистанційно. Дитячі садочки працюватимуть у звичному форматі. 

Комісія також розглянула результати роботи моніторингових груп, результати протоколів Держпродспоживслужби, роботи Національної поліції. Минулого разу було прийнято рішення про закриття 4 закладів, але ці заклади виправили порушення і вони відновлюють свою господарську діяльність.

Попри те, було зафіксовано низку нових порушень, тому буде припинено роботу 11 закладів до усунення порушень карантину. Йдеться про ресторан "Де Люкс" , ТРЦ Fly Kids, ТЦ "Сріблястий", кав'ярню Step4Coffee, заклад харчування "Кілішкова", магазин "Лайфсел" на проспекті Червоної Калини, 62, магазин "Напої і тютюн" на вулиця Шевченка, 358, магазин Firefly's, магазини "Бір сет" та "Мука" на Стрийській, магазин "Овочі, фрукти, сухофрукти" на Городоцькій, 298), магазин "23/7".

Окрім того, у місті розглядають введення інших додаткових карантинних обмежень. Йдеться про обмеження у всіх напрямках життєдіяльності міста, зокрема, і роботи громадського транспорту. Детальніше про це буде відомо 27 жовтня. 

Читайте також: "Хвороба виявилася сильнішою": від COVID помер лікар львівського "Охматдиту"

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #карантин #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Olexandro
27 жовтня 2021 р., 14:12
А так звані "ресторани", а фактично пивбари "Правда" працюють і після 22.00. з купою відвідувачів всередині, і таке практично по всіх їх точках по місту.
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...