Житель Запоріжжя придбав у відомому мережевому магазині "Варус" готові фаршировані перці з відділу кулінарії, і під час трапези, виявив в продукті смугасту гусеницю.

Споживачів вже давно не влаштовує якість пропонованих товарів від українських виробників, тому вони залишають масу скарг в різних соцмережах у відкритому доступі. Однією з головних причин обурення є торгові лавки магазинів, які рясніють зіпсованими товарами з давно закінченими термінами придатності.

Українець розмістив фотографії свого обіду, в якому йому "пощастило" знайти непрохану гостю - смугасту гусеницю жовтуватого відтінку. На опублікованих кадрах важко зрозуміти, чи жива личинка, але в будь-якому випадку, враження від страви зіпсовано.

"Гусениця в фаршированому перці бажає всім смачного!" - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Раніше ми писали про те, що українцям намагалися впарити "утеплений" хліб з шматками тканини всередині: "Щоб не замерз"

Нагадаємо, що мухи наїлися кондитерки замість українців і залишилися "відпочивати" на тістечок: яка гидота

Як повідомляв Знай.uа, замість маку з вишнею - хліб з діркою від бублика: покупець показав, як "хитрують" з начинкою у випічці

Також портал Знай.uа писав, що українцям втюхали в'ялену диньку з білими опаришами, але поспішили заспокоїти - "Значить натурпродукт!"