Відома в деяких невеликих колах російська актриса "дорослого кіно", яка знімається" працює " під псевдонімом MihaNika69, в ці зимові дні вирішила підняти своїм фанатам настрій, і трохи мотивувати російського шахіста Яна Непомнящего.

Справа в тому, що дівчина пообіцяла "провести з ним ніч" у разі його перемоги в матчі за світову шахову корону. Ян гратиме норвежцем Магнусом Карлсеном.

Дівчина зробила відповідну заяву на своїй сторінці в мережі Instagram.

Публікація MihaNika69, скріншот: Instagram
Публікація MihaNika69, скріншот: Instagram

Дівчина опублікувала фотографії з хештегом NepoGambit і написом: "Ян, якщо ти виграєш, я стану твоєю королевою на цілу ніч" англійською та російською мовами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Здогадайся, як сильно я люблю шахи", — підписала пост MihaNika69.

Також, заради справедливості, варто зазначити той факт, що матч за світову шахову корону проходить в ці дні на майданчику всесвітньої виставки "Експо-2020" в Дубаї. Зустріч включає в себе 14 класичних партій. У разі нічиї за їх підсумками переможця буде визначено на тай-брейку. Карлсен утримує звання чемпіона світу з 2013 року.

Раніше повідомляли, 22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть визнання.

Як повідомляв Знай.uа, культова зірка "тих самих" фільмів без сорому засвітила соски в прозорому бікіні.

Знай.uа писав, боксерка з ідеальним тілом виявилася культовою зіркою "полунички": зібралася на бій майже голою.