Стало відомо про жінку блогера, яка намагається прищепити до інших дівчат любов до себе, і нормалізує поняття як жіночі вуса.

Сотні років жінки піддаються косметичним процедурам, які досить болісні і принизливі, і все для того, щоб виглядати так, як говорить суспільство. Люди продовжують обговорювати волосся на пахвах, монобровь, вуса, тим самим розвиваючи у людей комплекси.

Блогер Джоанна Кенні намагається виправити це, і написала публікацію в соціальній мережі Instagram, яка стала досить вірусною. Там вона написала про те, як важливо залишатися собою, навіть якщо ви не підходите під стандартні норми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Це я нормалізую волосся на обличчі для всіх, хто виріс, вважаючи, що це те, чого варто соромитися" - пише вона під постом.

Блогерка розповіла про те, що коли була підлітком, то помітила, що над її верхньою губою починають рости вуса, прямо як у чоловіків, і вона почала цього соромитися, намагаючись відразу зробити все можливо для того, щоб позбутися від них.

При цьому, всі засоби для видалення волосся викликали у неї жахливі проблеми з акне, і тільки зовсім недавно її шкіра знову стала нормальною. Вона не використовувала будь-який засіб для видалення волосся на обличчі, і невелика пляма волосся не так видно.Негативні коментарі більше її не зачіпають.

"Але я все ще отримую тролінг у коментарях, які вказують на те, що у мене є вуса!"- продовжує розповідь дівчина.

Це не заважає їй бути впевненою у власному тілі і шкірі без фільтрів: "Для всіх моїх темноволосих друзів - я ношу свою нову помаду і синю туш для вій, щоб нагадати вам всім, що волосся на обличчі нормальні!".

Також, вона закликає додатки для обробки фотографій не заохочувати невпевненість людей в собі. Вона також ділиться фотографіями часто, які показують, як додатки для обробки сильно змінюють вас, і стирають індивідуальність.

Нагадаємо, що сміливі дівчата поголили обличчя і через пару тижнів показали свою щетину

Раніше повідомлялося, що здорове сяйво або 3 шари "тоналки": як змінилася мода на макіяж за 50 років

Також, головні фішки сезону осінь-зима 2021/2022: українкам показали, як одягнутися - від стилю нульових до пухових жилетів