Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес приміряв ботфорти, а його дружина обзавелася рогами. Відповідні відео опубліковані на фанатській сторінці парочки в соцмережі «ТікТок».

На першому відео Дорофєєва з рогами, як у чарівниці Маліфісенти, танцює і записує ролик для соцмережі разом з чоловіком. На ній червоно-чорний обтягуючий костюм в стилі БДСМ.

"Чекаємо цей тік ток", - сподіваються фанати.

@dorofeeva_21

Ждем этот тик ток😍😍😍 #рек #дорофееваидантес @nadyadorofeeva @vladimirdantes

♬ оригінальний звук - Фан о DOROFEEVA🔥

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На другому відео Володимир Дантес пританцьовує на камеру.

"Просто настрій грайливий. Нічого пояснювати не буду. Ніхто все-одно не повірить", - написав він під роликом, в якому сидить в чорному в'язаному жилеті з малюнком серця на грудях, і в чорних шкіряних брюках. У нього нафарбовані очі - повіки підведені червоними тінями і чорною підводкою.

"Я подумала, що Даміано завів Тікток», «Український Даміано», «Там Настю в дзеркалі видн. Вона теж начебто сидить в телефоні", - коментують побачене фанати.

@dorofeeva_21

Оууу🔥🔥🔥 #дорофееваидантес #рек @vladimirdantes @nadyadorofeeva

♬ оригінальний звук - Фан о DOROFEEVA🔥

На наступному відео Дантес в яскраво червоних чоботях-ботфортах на підборах підморгує в кадр і грайливо посміхається.

"Оу, що за красуня!", - каже Дорофєєва, яка знімає ролик.

"Ну що, погнали?", - запитує у неї співак.

@vladimirdantes

Просто настроение игривое.

♬ Потеряли пацана - Tanir & Tyomcha

Нагадаємо, Володимир Дантес зважився на експеримент без Наді Дорофєєвої, все як в перший раз: "це стане початком..."

Раніше повідомляли, що Надя Дорофєєва перетворилася на "босячку" після пісень "Тату": носить драні джинси з берцями і дитячі кіски.

Також, всюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу".