Популярна українська гумористка, акторка, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" і резидентка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу Ірина нічого не робила, за неї все зробили шанувальники - знайшли смішний фрагмент з мережевого шоу "Підкати", де вона впевнено заявила, що не є ескортницею. Потрібно пам'ятати, що це все гумор. Просто розслабтеся.

Про це стало відомо завдяки смішному уривку у TikTok з шоу "підкати", яке виходить YouTube-каналі DZK.

"Підкати" з Іриною Сопонару, скріншот: Instagram
"Підкати" з Іриною Сопонару, скріншот: Instagram

Від Ірини Сопонару до відомого гумориста і блогера прозвучав такий підпкат: "Ось я зараз зрозуміла, що я точно не ескортниця. Тому що з тобою я б не переспала ні за які бабки світу".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Підкати" з Іриною Сопонару, скріншот: Instagram
"Підкати" з Іриною Сопонару, скріншот: Instagram

І тут в залі, після слів Ірини Сопонару, нависла тиша. Актриса почала сміятися, а потім запитала - навіщо вони його шкодують. Далі хлопець заявив сам: "Я тебе розумію чудово".

А потім він випалив: "Навіть за косар?". На що Ірина Сопонару швидко відповіла: "Ну за косар переспала б, звичайно".

Ось така вийшла сценка в "Підкатах" за участю Ірини Сопонару. Варто відзначити, що на це Мережеве шоу приходять багато українських зірок шоу-бізнесу, яких так обожнюють навіть ті користувачі мережі, які дивляться цих смішних акторів і по телебаченню, зокрема, в програмі "Ліга сміху".

Раніше повідомляли, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" перетворилася на погану дівчинку, осідлавши залізного коня: "Мамо, не читай".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зістригла волосся і закохалася по вуха в орендованій сукні: "Яка тендітна".

Знай.uа писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала інтимний вечір з Melovin: "Відчувала себе...".