Замість уроків черги до вбиральні. Нестандартна ситуація склалася на Харківщині, де в одній із шкіл почали ремонтувати туалети, що під час навчального процесу заборонено.

Залишили три точки на всю школу. Чиновники пояснили, що відведені їм бюджетні кошти потрібно встигнути використати до кінця року, а вчасно впоратися вони не встигли.

Директорка проблеми не бачить, та батьки обурються, бо замість того, щоб вчитися, їх діти стоять в довгих чергах.

Мова йде про 4-й Красноградський ліцей, який можна було б вважати одним з найкращих, якби не ця проблема, яка виникла ще в жовтні, коли будівельники демонтували туалети, залишивши на півтисячі учнів та сотню вчителів лише 3 унітази.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«При нормі на один унітаз тридцять людей у нас виходило 150 людей» - обурюється мама учня.

Директорка ліцею Наталія Євтушенко наказала встановити тимчасові біотуалети, але так як туди ніхто не ходив, згодив їх ліквідували. Жінка каже, що відсутність туалетів нехай і робить певні незручності, але це не така велика трагедія, яку з цього зробили деякі з батьків.

За парти школярі повернуться лише після новорічних свят. До цього часу, запевняє міський голова, в школах вже будуть нові туалети, яких вистачить на всіх.

Нагадаємо, що в ЗСУ з'явилися свої "Ромео та Джульєтта" - молодиків поєднав захист України

Як раніше повідомляв портал Знай.юа, в Німеччині вибухнула авіабомба часів Другої світової

Також Знай.юа повідомляв, що влада втратила правильне відчуття демократії - Максим Джигун