Івано-Франківськ

З 9 грудня розшириться перелік професій, для яких вакцинація проти Covid-19 є обов’язковою: деталі

Невакцинованих будуть відстороняти від роботи.

З 9 грудня в Україні розшириться перелік професій, для яких вакцинація проти Covid-19 є обов’язковою, до них додадуться працівники органів виконавчої влади, Укрпошти, Укрзалізниці та ще низки установ, повідомляє УП, пише ПІК.

“З 9 грудня, тобто вже завтра набуває чинності наказ Міністерства охорони здоров’я про розширення переліку професій, для яких вакцинація від Covid є обов’язковою.  Цього разу мова про працівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади; працівників установ та закладів, що надають соціальні послуги, закладів захисту прав дітей, реабілітаційних закладів; працівників підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави (Укрпошта, Укрзалізниця та інші)”, – йдеться у повідомленні.

Ляшко наголосив, що тільки-но працівник отримує принаймні одне щеплення проти Covid-19, то підстав для відсторонення або продовження його відсторонення від роботи немає.

“Отримання принаймні першої дози не вважається ухиленням або відмовою від вакцинації. У такому випадку він має бути допущений до роботи”, – уточнив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено