10:10, 21 Січня 2022

У Ковельській громаді розроблять комплексний план просторового розвитку території

Під головуванням депутата Ковельської міської ради Вадима Ткачука відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торговельного та побутового обслуговування населення.

Про це повідомляють на веб-сайті Ковельської міськради.

Розглянули дванадцять  питань порядку денного. Більшість з них стосувалося розроблення детальних планів територій.

Крім того, йшлося про внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2021 № 5/114 «Про затвердження Програми фінансової підтримки житлового фонду Ковельської територіальної громади на 2021-2024 роки». Додали ще одну форму фінансування: «Отримання фінансової допомоги для виконання окремих заходів з енергоефективності та модернізації житла на умовах співфінансування».

Депутати  також зосередили увагу на проекті рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ковельської територіальної громади. Це новий вид землевпорядної і містобудівної документації. Фактично йдеться про створення генеральних планів усіх населених пунктів громади.

Створять робочу групу, яка працюватиме над матеріалами. До її складу будуть входити представники міської ради, виконавчих органів міської ради, місцевого бізнесу та громадськості, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ і організацій та інших зацікавлених сторін.

У  підсумку, більшість проектів рішень рекомендували на затвердження сесії.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: