11:08, 21 Січня 2022

Утворилися вибоїни та ями: у Володимирі запланували ремонт доріг

Перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств міста, під час якої обговорили роботи з благоустрою, що заплановані у громаді на 2022 рік.

Про це повідомляють на веб-сайті Володимир-Волинської міськради.

Перше питання, яке порушили на нараді, стосувалося стану доріг, адже за зимовий період на багатьох ділянках утворились ями та вибоїни. У зв’язку з цим управлінню інфраструктури дали доручення розпочати відповідні процедури з визначення підрядників, які будуть проводити ремонтні роботи на дорогах. Також обговорили питання будівництва нових доріг у громаді та питання ремонту і заміни мереж під площею Героїв, оскільки завершується термін подачі документів із пропозиціями концепції її реконструкції і невдовзі відбудеться конкурс.

Цього року КП «Полігон» поступово замінюватиме старі майданчики для сміттєвих баків на сучасні, де встановлять євроконтейнери. Також продовжуватимуть діяти програми співфінансування різних робіт з мешканцями. Це стосується, зокрема, ОСББ, які беруть участь у програмі «Енергодім» та проводять у своїх будинках енергоефективні заходи за кредитні кошти.

За дорученням Ярослава Матвійчука, КП «Полігон» має розробити карту стихійних сміттєзвалищ у місті та за його межами, аби оперативно їх ліквідувати у зимово-весняний період. Окрім цього, в ході наради обговорили питання будівництва каналізації у районі вулиці Академіка Глушкова. Наразі уже визначили підрядника, тож початок робіт запланували на березень цього року.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: