12:06, 21 Січня 2022

У Володимирі ФПП «Бізнес-Центр» організував онлайн-конференцію з обласними податківцями

20 січня у приміщенні Агенції регіонального розвитку «Прибужжя» вдруге на партнерських засадах Головного управління державної податкової служби у Волинській області та Фонду підтримки підприємництва «Бізнес-Центр» виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради організували та провели zoom-зустріч для представників малого та середнього бізнесу громади.

Про це повідомляють на веб-сайті Володимир-Волинської міськради.

Під час заходу підприємці мали нагоду з перших вуст дізнатись усе про РРО та ПРРО, про доходи та витрати «загальносистемників», про зміни, що стосуються найманих працівників та інші питання.

Онлайн-зустріч з фахівцями податкової служби відбулась у три етапи: під час першого про питання, якими найчастіше цікавляться ФОПи, поінформувала завідувач сектору комунікацій ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна. Далі представники ГУ ДПС відповідали на запитання, які мали можливість заздалегідь поставити підприємці з усієї громади (про це попередньо наголошували на сторінках соціальних мереж), і насамкінець прозвучали поточні питання безпосередніх учасників  zoom-конференції.

Як зауважила директорка ФПП «Бізнес-Центр» Ганна Радкевич, зустріч видалась продуктивною, адже присутні на заході підприємці отримали вичерпні відповіді на усі актуальні та проблемні питання, з якими вони щодня стикаються у своїй роботі.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: