Волинь Новини

У Луцьку з костелу злодій виніс скриньки з грішми на лікування дітей: шукають винуватця

Як стало відомо, в обласному центрі Волині  зловмисник зайшов до костелу і забрав гроші, які люди жертвували на порятунок хворої дитини. Про це повідомила журналістам Волинь infa засновниця БФ ” З Богом у серці” Марія Бадалян.

 

“Сьогодні ранок почався з новин, які ніколи не чекаєш почути. Сьогодні було викрадено нашу скриньку із пожертвами у Луцьку із костелу Петра і Павла. Скриньку, в якій була зібрана допомога для дітей, які важко хворіють.
Не зупинили підлого злодія ані фото діток на скриньці, ані інформація на що ми збираємо.
Скриньку «З Богом у серці» крадій виніс… прямо із церкви. Пройшов із нею повз розп‘яття Христа і втік геть.
Хочемо вірити, що цій людині була дуже потрібна допомога, якщо вона так вчинила. Чому ця людина не звернулась по допомогу до нас, чому не звернулась до Карітас Спес, що діють при парафії Петра і Павла, де і скоїли злочин, нам невідомо. Але сподіваємось, що Господь простить цій людині цей великий гріх, і просвітить затемнені розум і серце, давши зрозуміти, що вона накоїла.
Боляче розуміти, що через такий вчинок дитина, яка хворіє і сподівається на допомогу, може не отримати ліки.
На жаль, від цього ніхто не застрахований.
Як би ми не старались захиститись, доведеться зіштовхуватись з поганим, поки ми живемо у нашому недосконалому світі. Де все ще однаково є і добро, і зло.
Але це точно не має стати приводом опускати руки і засмучуватись!
Навпаки, ми маємо ще більш рішуче примножувати добро у світі, робити його всупереч усьому поганому, що відбувається навкруги. Бо зло тільки й чекає, що ми зневіримось і опустимо руки, щоб остаточно погубити цей світ!
Бо поки ми сильні, поки ми всупереч усьому несемо добро і світло — зло безсильне проти нас.
Друзі, ми маємо бути тими, що з Богом у серці, рішуче й впевнено йдуть повз усі стріли, що летять, і підніжки, що на нас чекають; рішуче йдуть стежкою добра, подаючи захист і прихисток одне одному, подаючи руку допомоги тим, хто нас потребує”, – йдеться у дописі.