Поділитись:

«Ми – не самозванці»: музиканти вимагають вибачень від керівника Волинського народного хору (відео)

П'ятниця, 21 січня 2022, 15:52

Державний академічний Волинський народний хор – при цій назві ми уявляємо собі потужний колектив з балетом та оркестром чисельністю до 6 десятків учасників.  Але – народну пісню люди бажають чути не лише на концертах, а знаний хор у повному складі не завжди запросять на приватне святкування.

Та ось уже багато років в народі користуються популярністю вітальні виступи гуртів народних музик – де серед інших виступають, як колишні, так і нинішні артисти Волинського хору й не лише вони.

У місцевих ЗМІ оприлюднили інформацію, про те, що в одному з закладів Луцька виступає колектив шахраїв, які назвали себе Волинським народним хором.    

Керівник та головний диригент Волинського народного хору  Олександр Стадник  щодо використання назви «державний академічний Волинський народний хор» виступає категорично – це право належить лише самому хору.

Тим часом на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Стадник назвав музикантів, які буцімто виступають під маркою хору – безсовісними людьми. Один такий гурт, виступ якого підгледів на одному з «корпоративів», Олександр Стадник прямо звинуватив у шахрайстві та обдурюванні людей.

Знімальна група телеканалу Конкурент TV зустрілась з учасниками згаданого гурту, який іменують «Свято». У складі дійсно – відомі на Волині професійні  музиканти, колишні артисти хору і діючий керівник оркестру Волинського хору.

Що кажуть вони – дивіться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів