18:52, 21 Січня 2022

У Ковельській громаді планують збільшити одноразову допомогу контрактникам

Обранці громади продовжують готуватись до сесії. Учора під головуванням Світлани Верчук відбулось засідання постійної комісії  з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ї і молоді та релігії.

Про це повідомляють на веб-сайті Ковельської міськради.

Одне з питань порядку денного  стосувалося внесення змін до рішення міської ради “Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги мешканцям Ковельської  територіальної громади”.

Крім цього, йшлося про  збільшення одноразової матеріальної допомоги особам, яких прийняли  на військову службу за контрактом в Збройні Сили України. Документ передбачає, що з січня цього року вона зросте на дві тисячі. Тобто, буде складати сім тисяч, а не п’ять, як було раніше.

Начальник управління соціального захисту населення Софія Сагаль каже, що з цього приводу неодноразово надходили звернення від громадських організацій. То ж вона сподівається, що на сесії, що відбудеться 27 січня, депутати  підтримають цей проект рішення.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: