Волинь Новини

“Світ не без добрих людей” : 8-річна волинянка обрізала косу і віддала її на благодійність

Як стало відомо, 8-річна Павлина Слюсарук з Володимира підстриглася, а косу віддала на виготовлення перуки для онкохворих діток.

Павлина – середня дитина в родині Слюсаруків, у неї є ще старша сестра Юстина та молодший братик Наум. Дівчинка навчається у третьому класі місцевої школи №2, захоплюється танцями та малюванням, розповідає БУГ.

Ідею змінити імідж Павлина виношувала декілька місяців після перегляду мультфільму, врешті, наприкінці грудня, вирішила обрізати довгі коси, які виросли вже нижче пояса. Про ідею розповіла мамі, яка підтримала доньку, лиш порадила їй добре обдумати рішення, щоб потім не довелося шкодувати.

Обрізану косу дівчинка вирішила не залишати собі на згадку. Адже є люди, яким вона принесе більше користі, ніж зберігання у шафі. Волосся довжиною понад 35 см передали львівській благодійній організації «Hair for Share», яка займається виготовленням натуральних перук для онкохворих.

«Я побачила відео в інтернеті, де маленькі дітки без волосся, питала у мами, чому у них немає волосся. Вона розповіла, що вони хворіють на рак і у них воно випадає. Мені було їх дуже шкода», – розповідає Павлина.

До слова, після стрижки вони з мамою порадились і вирішили віддати обрізану косу на перуку для онкохворих діток.