19:50, 21 Січня 2022

У Ківерцях відбулися заходи напередодні Дня Соборності України

22 січня наша держава відзначає День Соборності України. Саме цього дня у 1919 році проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Сьогодні, 21 січня, з цієї нагоди у Ківерцях відбулися заходи. Розпочалися вони з покладання квітів до пам’ятних місць, пов’язаних із встановленням української державності за участі керівництва міської ради, представників освіти та представників громадськості.

Про це повідомляють на веб-сайті Ківерцівської міськради.

Продовжилися заходи до Дня Соборності України у Ківерцівській дитячій музичній школі, де усі присутні мали змогу переглянути святковий концерт за участю колективів Ківерцівського БК ім. М.П.Ковальова, а саме: вокального ансамблю «Волиняни», хорової групи народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Барвінок», народного ансамблю чоловічий квартет «Жайвір», народного ансамблю квартет «Камертон» та вокалістів Л. Кузміч, С. Лесик, С. Гловацька.

З вітальним словом до присутніх звернувся громадський діяч, член Ківерцівської районної організації всеукраїнського товариства «Просвіта ім. Т.Г.Шевченка» Григорій Іванович Павленко.

Завершився урочистий захід з нагоди Дня Соборності України спільним виконанням гімну України.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: